STOCKHOLM


 
För ett tag sedan var jag i Stockholm för att tävla i Young Designer Competition. Dagen var väldigt intensiv och känslorna åkte en ordentlig berg-och-dalbana samtidigt som man skulle prestera sitt absolut bästa. Tyvärr nådde vi inte ända fram till en placering men jag var och är väldigt nöjd med vårt prestation. Jag hänger inte läpp för det utan ser till att utvecklas ännu mer.

Mustache


Har precis lovat mig själv att satsa lite mer på bloggen. Är verkligen en dålig bloggare men jag tycker livet har mer att erbjuda just nu. Här får ni ialla fall njuta av min t-shirt design som blev till på dagens lektion idag. Nöjd tjej yes box! Uppmanar er även att titta in på min fasters blogg HÄR den bruden har humor kan jag lova!

COLLAR

Äntligen blev jag klar med min dekorerade krage. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet och tror att den kommer till stor nytta nu i höst då kragen har en stor roll i garderoben. Den kommer matchas med mörka mustiga höst färger som vinrött, jadegrön och marinblått.

PEARLS FOR GIRLS
Har myror i byxorna efter en hel vecka i sjukstugan. Fast ska se det som bra för äntligen har jag tid till att göra klart alla mina små projekt här hemma. Hela resultatet får ni imorgon, stay with me people!

THE END


 
Hello! Har gjort mitt yttersta på att förverkliga den senaste trenden från säsongens visningar på mina fingrar. Visst det blev en aning ojämt och på den andra handen ska vi inte snacka om men ack den som ger sig! Nästa gång tror jag att det kommer gå mycket bättre PUSS


CONTACT ME:
VANILLACOCTAIL@HOTMAIL.SE