ACNE PAPER


Nytt nummer av Acne paper ute nu! Älskar den andra bilden vilket får mig att tänka på min nya favorit serie på svt Torka aldrig tårnar utan handskar. Bör ses av er alla. Serien är baserad på Jonas Gardells biografi. Efter att ha sett serien så tror jag även att jag ska ge mig på boken nu i höstmörkret.

Maison Martin Margiela


 
Den 15 November släpps Maison Martin Margiela sin kollektion för HM. Tycker verkligen att detta samarbete är underbart utfört allt ifrån etiketterna på plaggen till dessa foton. Men dock känner jag ingen must-have inför plaggen. Ärligt talat så funderar jag om jackan på bild ett är gjort av ett duntäcke, mysigt så där söndag morgon när man måste dra sig ut för att köpa smör till frukosten. Annars faller det inte mig i smaken.

Anna Dello Russo


 
Detta halsbandet lyckades jag dra med mig hem idag. Var egentligen ute efter öronhängena i samma stil men tyvärr hade de redan gått. Synd men tror att halsbandet kommer göra sig till rätta i höstmörkret och till basic svarta outfits. Super nöjd tjej som ska städa sitt rum med detta glittrande runt halsen, puss!

MATTE TOP COAT


 
Har testat H&M's budget variant av genomskinligt nagellack med en matt finish. Tycker att det fungerar jätte bra oavsett vilket nagellack man har under och det blir snyggt på det mesta färgerna. Helt plötsligt känns alla gamla nagellack så mycket roligare.

MORGONSTUND
CONTACT ME:
VANILLACOCTAIL@HOTMAIL.SE