Blue with gold


 
Mina nya känger med guld nitar som jag fick med mig hem ifrån Danmark. Dessa tror jag att jag kommer att bo i ett bra tag framöver. Fler av fynden jag drog med mig hem kommer att dyka upp senare, Ciao!

Over the sea


 
Dagen har spenderats i Helsingör med min underbara Mamma. Det blev en hel del kassar att bära hem efter en hel dag av shopping men det var helt klart värt det trost att vi nu båda sitter bänkade med trötta fötter. Jag kan ju även skvallra att jag köpt världens snyggaste gummistövlar men dock dröjer det till nästa vecka innan jag kan hämta hem dem ifrån butiken, peace out!

Clutch bag


 
Egen designad väska i äkta skinn. Känner mig sjukt nöjd med resultatet av en del av det materialet jag drog med mig hem ifrån gårdagen. Ska även prova att göra en i prickig plastduk, so stay with me people

Walking by your side


 
Underbart, största inspirations källan är tillbaka och det gillas. Längtar tills skivan dimper ner i brevlådan. Har ni inte redan förhandsbokat skivan så hittar ni några delar av skivan HÄR.

Polaroid


 
Dagen spenderades med Linnea och jag kom hem med både skinn och knappar. Man blir väldigt kreativ när vädret är så grått, det är nästan som att jag får tusen nålar i fingrarna om jag inte producerar något. Resultatet av det som jag fick med mig hem idag kommer att komma upp lite senare här.

BACK UNDER WATER


Bikini H&M
 

Avnjuter dagarna med gott sällskap och resor som leder till oändligheten, dock sitter jag fortfarande och dagdrömmer om varmare klimat. Kvällarna spenderar jag i strålkastar ljus med god musik som sedan försvinner in i sommarnattens mörker. Hoppas att vi ses där någon gång

VISION 9-11 AUG
I början av detta året så var jag på studiebesök på VISION. En grym mässa med det kommande modet och det är en stor inspirations källa för en blivande designer. Nu i sommar är det dags igen och är det självklara valet för mig i sommar. Jag rekomenderar starkt att ni går in på deras hemsida, HÄR och registerar er utan kostnad till mässan den 9-11 AUG.

WE ARE GOLDEN
Igår fyndade jag denna kjolen som är ett bra alternativ istället för en med massa plajetter, som kommer bli förstörd efter en tvätt...Tröjan fick jag oväntat av min underbara mamma och det är det skönaste tröjan i min garderob just nu.

God Morgon Sverige
CONTACT ME:
VANILLACOCTAIL@HOTMAIL.SE