Darted Sweater


CARPE DIEM


 
I längtans tid, längtar efter mina vänner och lite saker som jag beställt på nätet. Jag vänder dygnen upp och ner och bak och fram. Antingen är jag en dag innan eller en dag efter när man egentligen bör leva i nuet och verkligen ta vara på dagen. Carpe diem!

PENCILS


 
Dagens verk. Efter många om och men så tog jag mig i kragen och gjorde klart mitt pennskrin. Det är gjort av gammla jeans blandat med bruna och silvriga detaljer. Pga vädret så får det bli kreativt innearbete. Har redan skaffat tillräckligt med inspiration till min kommande kollektion, men det får vänta ett bra tag innan det dycker upp här.

EKVATIONER OCH PRUJOLÖK


SUNSHINE IN THE RAIN


 
Äntligen har jag hämtat mina nya gummistövlar. Helt klart gryma enligt mig. Ända sen jag var liten så har jag älskat gummistövlar men dock har jag inte ägt ett par på väldigt länge och det var ren lycka att få dra på sig dessa.

WE DANCE


 
Musik geniet Erik Hassle spelas just nu på högsta volym när hans nya skiva kom i brevlådan idag. Jag visste att han inte skulle göra mig besviken. Sedan har vi min nya kompis, dock har han inget namn än så jag kallar han Kisen. Sakta i backen, jag + katt = never. Jag tycker fortfarande katter är opålitliga men jag kan väl ändra uppfattning när det gäller min morbrors 5 veckor gammla katt.


CONTACT ME:
VANILLACOCTAIL@HOTMAIL.SE