Fashion Against Aids
Igår hade jag med mig en propp full påse ifrån HM med en hel outfit ur Fashion Against Aids Kollektionen. Förutom allt kaos och syrebristen som uppstod inne på HM så kunde jag dröma gott om mina ny köpta plagg. Pannbandet är det finnaste just nu i min garderob, mer av de plagg jag fick med mig hem kommer ni få se senare.

HOLLYWOODLite vår inspiration, har myror i hela kroppen och det är nog dags att vårstäda och ge rummet en make over som jag funderat på länge. Tror det är dags men dock har verkligheten hunnit ikapp mig då den dära högen med läxor som jag ignorerat tillräkligt länge måste göras.

Kv.Rådjuret
Rådjur i skikte, ja du vet vem jag menar! Sorry folks lite internt skämt där. Så har lackat dessa hornen för att de sedan ska åka upp på en väg någonstans i mitt rum ev ska jag hänga smycken i dem.

När vi beter oss som djur

Njuter av lovet till hundra. Åker longboard i solen och fikar med gott sällskap. Det är väl så det bordde vara när det är lov ändå. Dock kommer klockan slå tolv och det bör av till skolan igen som vanligt.

So many things


Tänker på mina bästa vänner när jag hör denna låten och jag hoppas att vi åldras i hundra år ihop


CONTACT ME:
VANILLACOCTAIL@HOTMAIL.SE