"At my place"

Lite trevliga bilder på min myshörna d.v.s mitt rum där jag snart klättrar på vägarna av myrer i benen. Ska nog hoppa ner i sängen igen och försöka vara en snäll flicka...

"Wonders of my world""Sprickor i horisonten"Skepp'o'hoj från sjukstugan. Fast jag ska vinna över denna fördömda förkylningen. Så att jag kan bege mig ut i livet igen. I lurarna finns Daniel Adams-Ray Gryningspyromanen. Jag får väl underhålla mig så gott jag kan med kameran här i stughuset Puss på er

"Paint Picasso by number"Målar naglerna med en värmande kopp te i handen. Nya nagelack från H&M. Tänkte även bjuda er på det som jag sitter och lyssnar på så finally here is my spotify playlist only for you guys! Click here to get it! Ciao Bella

"Yellow'n'Mellow"
Snacka om att jag är gul idag! Hoppas att ni överlevde gårdagen och fick fina stunder att minnas som moi. Idag består dagen av att Födelsedags firande sen blir det väl att flyga vidare med vinden. Så med detta utbringar jag en SKÅL!

"Imorgon står vi nedanför"Glad midsommar allihopa önskar Selena&Patricia

Hey folks! Dagem har bestått av dans runt stången och jordgubbar med grädde. Ska snart rulla vidare till mer firande. Puss på er!
P.S ta en sväng om på Selenas blogg vet jag!

"Looking back over my shoulder"Gårdagens look. Jobbat natten lång och nu ser jag framimot en härlig midsommars helg med gott sällskap och nya möten. Ska ta mig i kragen och göra årets krans strax temat för i år är blått och vitt. Puss

"En midsommarnatts dröm"Dagen då vi hyllar solen med blommor i håret skall jag fira denna dag med ett mysigt sällskap på hemlig mark.

Lite inspiration till midsommar som strax står runt hörnet på oss. Om jag fick bestämma så kommer min dag se ut som så att jag kommer skaffa finna blommor och av dessa blommor ska jag göra mig en krans (Även om ingen annan kommer att ha det...) . Sedan kommer jag flyga som en fågel till något gott sällskap och om jag verkligen fick drömma så hade spenderat kvällen i en vacker trädgård med dukat bord.

"Me and all my lovers"

Äntligen har jag hitta den perfekta jeans jackan! Yeay...jag kommer att slita den med hälsan. Den fanns på Myrorna så gissa om jag blev glad när jag hittade den. Tyget som ligger i bakgrunden kommer från IKEA, vill ha det som gardin i mitt rum men denna biten kommer att bli kuddar till vardagsrummet. Flower is the power!

"Jeans and flowers"What'up people! Solen skiner och jag testade mitt nya stativ, WOHO. Så jag bjuder på en dagens för det var längesen det blev någon. Testar även att tagga plaggen som jag har på mig idag. Enjoy suckers!

"Rastlösa sommardagar"Regniga sommardagar ledde till att jag skapade mig en ny mobil"strumpa" blev super nöjd! Nu slipper jag visa den pinsamma,fula avskyvärda gröna strumpan som jag haft innan.

"En milijon på banken"

När jag har kännat ihop till dessa godingarna från Dr.Martens så kommer jag vara lyckligt lottad.

"Morgonstund med guld i munn"3. På tredjeplats av mina guldkorn i Malmö stad så kommer Chique - en vintage butik proppad med roliga plagg som kan förgylla din garderob fast det kan kosta om du verkligen blir kär i ett plagg där.

2. Och på silvermedaljen har vi stockholms butiken Tjallamalla även här kan det kosta lite men assecoarerna och smyckena dem har i butiken är helt klart värda priset!Verkligen ett guldkorn om du söker nytänk och kreativitet.

1. På moset hittar vi nyöppnade Mani som jag blev förälskad i vidförsta ögonkast. Drivs av Dotter och Mor som har fingerkänsla för äkta vintage och som har lyckats fånga dem bästa bitarna din garderob behöver utan att rensa din plånbok.

"Vykort från Malmö"


"Don't underestimate me"En liten fin video med Adele - Rolling in the deep


CONTACT ME:
VANILLACOCTAIL@HOTMAIL.SE